Cestino

I denne kategori finder du Cestino opbevaringskurve og låg dertil. Kurvene er fra det japanske mærke Hachiman-Kasei, som har lavet et stort udvalg af spande, kurve, kasser til opbevaring i hjemmet. Kun fantasien sætter grænser for brugen. Brug dem som vasketøjskurve, til børnenes legetøj, i bilen på farten, til indkøb, i haven, eller på kontoret. Der kan tilkøbes låg til disse kurve, så de er også oplagte at tage med på picnic og bruge låget som bord. 


Cestino kurve fra Hachiman-Kasei

Hachiman-Kasei er et japansk mærke, der laver et stort udvalg af spande, kurve, kasser til opbevaring i hjem og have. Hachiman-Kasei er en familievirksomhed, der forener smukt design, bæredygtighed og kvalitet i deres produkter. Kun fantasien sætter grænser for brugen af Hachiman-Kasei opbevaringskasser. Brug dem som vasketøjskurve, til børnenes legetøj, til bilen, til indkøb, i haven.

Cestino kurve til opbevaring

Cestino kurve fra Hachiman-Kasei i et hav af forskellige farver. Kurven er i kraftig plastik med hank til opbevaring i hjemmet. Ideel til opbevaring på badeværelset, køkkenet, på kontoret, i bryggerset etc. Kun fantasien sætter grænser. Kan også bruges på børneværelset til legetøj, små nipssager og tegneredskaber.