Brevordnere

Til bogholderiet, på kontoret eller i det private hjem, er det nødvendigt med gode brevordnere eller mapper som de også kaldes, til at holde styr på vigtige dokumenter og papir der skal organiseres. Vi har brevordnere i flere forskellige mål og farver. Perfekt til organisering og arkivering af diverse dokumenter.


Brevordnere til kontor og hjemmet

Når der skal orden på papir og dokumenter, er brevordnere en god løsning. Om det er til kontoret eller hjemmet, er brevordnere gode til at organisere papir, dokumenter, billeder mm. Brevordnere kan du placere i reolen eller på bordet, du kan farvekoordinere og dele mapperne op i temaer, så det bliver lettere at finde det du leder efter. 

Forskellen på brevordner og ringbind

Forskellen på brevordner og ringbind er at brevordnere har en løftearm der åbner mappens høje ringe. Højden på ringene giver plads til rigtig mange pairer og dokumenter. Løftearmen låser ringene igen når klikker den på plads igen. Hos ringbind skal du manuelt tage ringene fra hinanden og der er ikke så meget plads til papir som hos brevordnere. Derfor er ringbind ofte smallere end brevordnerne.

Brevordnere er gode til at arkivere og opbevare daglige dokumenter, fordi løftearmen er med til at forstærke ringene til daglig åbne og lukke mekanisme. Ringbindenes smallere udformning gør dem bedre til præsentationer der er blivende i mappen, som fx til kursister på kurser.

Del brevordnere op med rygetiketter og lommer

Tilbehør til brevordnere er ofte rygetiketter og plasticlommer, registre og faneblade. Med registre forrest i mappen kan du opdele mappens indhold efter emne. Desuden kan du opdele hver mappe i overordne temaer efter mappens farve. Eller du kan holde en mere stilren stil med en enkelt gennemgående farve og dele mapperne op i temaer på rygetiketterne.