Blokke

I denne kategori finder du alt indenfor blokke. Vi har blokke i A4 og A5. Linjereret blokke, kvadreret blokke og kollegieblokke. 

Blokke til skrivebordet

I denne kategori finder du et stort udvalg af blokke til din virksomhed eller til hjemmet. Vi har helt almindelige billige standardblokke med og uden huller, med og uden linjer samt med og uden kvadrater. Vi forhandler også kollegieblokke fra Bantex og BNT med cover, der er gode til skolebrug eller på skrivebordet til noter eller andet. Skal du bruge en toplimet blok, har vi også nogle gode Bantex toplimet blokke til billige priser. Telefonblokke er der også flere der stadig bruger, både på kontoret og derhjemme, så dem har vi naturligvis også til en god pris. Blokholdere i mesh til 10x10 cm. blokke kan også købes på denne side. De holder styr på de små sedler og passer til resten af mesh kontor-serien.

Papirblokke fås i forskellige størrelser alt efter hvad dit behov er. Den mest brugte er A4 format, men vi har A5, kvadrat, aflang format mm.

Notesbøger til arbejde og fritid

Notesbøger fås også i mange udgaver og farver. Den mest kendte er nok Bantex sort/røde linjerede notesbog som fås i A4, A5 og A6. Notesbøger er et godt alternativ til A4 blokke, da den ser lidt pænere ud på bordet. Notesbøger kan bruges i fritiden til at lave fx skitser, brainstorm, opskriftnotater eller dagbøger.