Balcolore

I denne kategori finder du Balcolore opbevaringskurve. Kurvene er fra det japanske mærke Hachiman-Kasei, som har lavet et stort udvalg af spande, kurve, kasser til opbevaring i hjemmet. Kun fantasien sætter grænser for brugen. Brug dem som vasketøjskurve, til børnenes legetøj, i bilen på farten, til indkøb, i haven.


Hachiman Balcolore kurve til opbevaring

Indenfor opbevaring har MERservice blandt andet mange af Hachiman-Kasei produkter, der forener smukt design, bæredygtighed og kvalitet i deres produkter. 

Hachiman-Kasei er et japansk mærke, der laver et stort udvalg af spande, kurve, kasser til opbevaring i hjem og have. Hachiman-Kasei er en familievirksomhed, der forener smukt design, bæredygtighed og kvalitet i deres produkter. Kun fantasien sætter grænser for brugen af Hachiman-Kasei opbevaringskasser. Brug dem som vasketøjskurve, til børnenes legetøj, til bilen, til indkøb, i haven.

Balcolore opbevaring til hjemmet

Lækker japansk kurv fra Hachiman i cafe au lait i størrelse large. Kurven er lavet i blødt plast og håndtag i reb. Brug den til opbevaring af bl.a. madvarer, legetøj, vasketøj, tæpper, magasiner, etc. Kun fantasien sætter grænser. Ideelle til badeværelset, børneværelset, bryggerset eller stuen. Kan også tages med i bilen. 

Findes i fire størrelser: Mini, Small, medium og large. 

  • Mini: 2 liter
  • Small: 7 liter
  • Medium: 19 liter
  • Large: 38 liter