Markere

Her finder du alt indenfor markere til job og fritid. Vi har Markere i forskellige farver og modeller der kan bruge til almindelig tekst skrivning eller hobby.


Markere til forskellige overflader

Når du skal finde alt til kontoret er markere en god ting at have på lager. Markere eller overstregningstuscher, som de også kaldes, kan fås her på siden. Vi har mange forskellige mærker i mange forskellige farver, med både bred og smal skrivebredde. Farverne er nemme at se og bruges på flere overflader såsom plastik, glas, metal og pap. Perfekte til skrivebordet eller penalhuset.

Hvad skal du bruge din marker til?

Der findes rigtig mange forskellige markere til forskellige formål. Så både på jobbet og i fritiden er det vigtigt at finde den rigtige marker til kontoret. Før du køber din marker skal du overveje hvor du skal bruge den og hvad du skal skrive på. 

- Skal din tekst eller tegning være noget der skal blive siddende i flere år, er det en god ide at vælge en permanent marker som fx penol. Skal din tekst eller tegning  kunne fjernes igen, er det en non permanent marker du har brug for som fx Wera chalk.

- Skal tekst eller tegning kunne holde til vind og vejr?  Penol har permanent hurtigtørrende blæk og er vandfast, så de er også gode til udendørs opgaver. 

- Hvilket underlag skal du skrive på?  Penol tuscher har Alkoholbaseret blæk som er permanent og trænger gerne igennem almindelig papir. De er derfor gode til at bruge på fx pap, metal og træ. Vandbaseret blæk trænger ikke igennem almindelig papir og er derfor ideel til tegninger og farvelægning. Posca tuscher er gode til dette formål. Vandbaseret blæk kan også være permanent.

Forskellen på permanent og non permante markere:

  • Non permanente markere kan vaskes af igen
  • Permanente markere er vandfaste, dvs når blækket er tørt kan du ikke fjerne det igen, derfor skal du ikke bruge permanente markere på tavler eller vinduer

Stort udvalg af Tuscher

Man kan bruge tuscher til mange formål. Selvom verden er blevet mere digital, kan tuscher stadig bruges på jobbet til møder, butiksskilte eller undervisning. I fritiden er der utallige muligheder til at udtrykke sig kreativt med tuscher. Vi har fremhævet tre af vores mest populære produkter.

Wera tuscher findes både som non permanent og permanente. Den non permanente er en Chalk marker som kan hæfte på tavler, vinduer og whiteboards. Denne marker kan nemt fjernes igen med varmt vand og er derfor ideel til fx en info tavle eller butiksvinduer. Fås i flere størrelser så du kan variere din tekst.

Posca tuscher er et populært tegneredskab, fordi det er akrylmaling på tusch. ? Posca er vandbaseret akryl tuscher, tusser med maling. Når farven er tør er den permanent, bliver dog udvasket over tid hvis udsat for vind og vejr. Tuschen er smart fordi du kan male med akryl uden at skulle have malebøtter stående fremme. Malingen er i tuschen. Vi har også et billigere alternativ til posca tuscher, nemlig plus tuscher. Det er to ens produkter, dog er plus tuscher mere flydende, så skal du male med de små børnebørn er posca nok det bedste valg. Både Posca og plustuscher findes i flere farver og størrelser.

Penol er den klassiske permanente marker, der findes i flere størrelser og farver. Penol marker er alkoholbaseret permanent blæk og er den første med svanemærkede permanente markere på markedet.