Blyanter

Her finder du alt inden for blyanter, både med og uden viskelæder. Vi har farveblyanter til både store og små, samt blyantspidsere i både bordmodel og til penalhuset. 

Blyanter til arbejde og kreativitet

Hos MERservice finder du blyanter til billige priser. Blyanter er uundværlige i penalhuset, på skrivebordet eller steder hvor der skal bruges skriveredskaber. Vi har blyanter med og uden viskelæder. Blyantspidsere kan vi også tilbyde. På denne side har vi også farveblyanter fra Stabilo.

Blyanten har altid været grundredskabet på skrivebordet, men har fået en del konkurrence fra den digitale verden. De fleste skolebørn har i dag en computer i tasken i stedet for penalhus. Men der er stadig brug for blyanten, der er ikke et hus i Danmark der ikke har en blyant liggende. Blyanten er et fremragende tegneredskab, da man kan bruge den på flere måder til at lave lys og skygge i et billede. Man kan lave brede skygger ved at lægge blyanten ned og skarpe streger med spidsen af blyanten. Så blyanten skal bestemt ikke undervurderes.

Hos MERservice finder du blandt andet Stabilo colours farveblyanter, der er klassiske farveblyanter til børn og Blyanter fra linex. Foretrækker du stiftblyanter har vi også det.

Ring på 9640001 eller skriv til kontakt@merservice.dk hvis du mangler et bestemt produkt, så det kan være vi har det i butikken.

Værd at vide om blyanten

- blyanten er ikke lavet af bly men grafit, jo mere grafit der er i blyanten, jo blødere er blyanten og jo federe streg kan den lave. 

- blyanter har tal efter blød og hårdhed i grafit. Fx er en 6B (B for blød) meget blødere at tegne med og laver en tykkere streg end en H1 (H for hård) der er hårdere at tegne med og lavere en tyndere lysere streg. Den der ligger i midten er en HB, som er den almindelige blyant der ofte ligger på kontoret eller i skolen.

- Blyanter er for det meste sekskantede for ikke at kunne trille på et bord. En tømre blyant er flad for bedre greb og så kan den slet ikke trille.

- De fleste kunstnere foretrækker at bruge en kniv til at forme blyantens spids, så dens flader bedre kan bruges på forskellige måder. Når man spidser blyanten med en blyantspidser bliver spidsen skarp og fin. så det kun er muligt at lave en streg. Med kniven kan man lave spidsen rund eller kantet.